Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje

                                                              

SKOS logo peuterspeelzalen 2012

SKOS kinderopvang

                                                            
Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje
Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje, van SKOS kinderopvang is verbonden aan de  Talentenschool. De peuterspeelzaal is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. De omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, liedjes zingen, puzzelen en knutselen.

Veel peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in Haarlem werken met speciale speel- en leerprogramma’s. Op Hannes en Kaatje wordt met het VVE programma Uk en Puk gewerkt. In dit programma is extra aandacht voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Dit noemen we voor- en vroegschoolse educatie (VVE).  Leuke, afwisselende thema’s die helemaal passen in de belevingswereld van de peuters laten hen spelenderwijs leren. De peuterspeelzaal is een slimme start! Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van. De meeste kinderen stromen vanuit de peuterspeelzaal door naar de Talenten, daarom is er altijd een goede overdracht van de kinderen van de peuterspeelzaal naar de kleuterklas.

Voor meer informatie over VVE zie tabblad algemene informatie: www.klaarvoordestarthaarlem.nl

Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje            
Adres:Noormannenstraat 1
                                                                                                             E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: 
533 03 61

 Meer informatie over de SKOS
Website: www.skos.nl

VVE-coördinator Eline de Laet) 023-5128093 en e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor plaatsing : 023-5128090 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag inschrijven via de website
SKOS. Samen groot worden.© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl