Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje

                                                              

SKOS logo peuterspeelzalen 2012
Stichting Kinderopvang Spaarne (SKOS)

                                                           
Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje
Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje, van de SKOS is verbonden aan de  Talentenschool. De peuterspeelzaal is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. De omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, liedjes zingen, puzzelen en knutselen…  Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van.

De peuterspeelzaal werkt met het VVE-programma Puk en Ko. Een uitdagend en afwisselend programma voor alle peuters. Maar er is meer: VVE zorgt er voor dat kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun taal- en sociale ontwikkeling, dat ook krijgen. Leuke, afwisselende thema’s die helemaal passen in de belevingswereld van de peuters laten hen spelenderwijs leren. De peuterspeelzaal is een slimme start!

Peuterspeelzaal Hannes en Kaatje           
Adres:
Noormannenstraat 1                                                                                                             E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
533 03 61

 

Meer informatie over de SKOS
Website:
www.skos.nl

VVE-coördinator Mirjam Smit, 0235128093 en e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor plaatsing en inschrijving: 023-5128090 en
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SKOS. Samen groot worden.© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl