Oudercommissie

31-03-2017 Nieuws van de oudercommissie
Wist u dat??

• De oudercommissie bestaat uit:

• Jeffrey Leeflang (vader van Reighley en Finnidy)

• Sabrina Nijssen (moeder van Jalissa)

• Anyuna Vroonland (moeder van Dylan)

• Anita Keeman (moeder van Jadey en Damy)

• Nicole Schoutens (moeder van Bo)

• Alle ouders hun werkzaamheden bij de oudercommissie vrijwillig én naast hun eigen werk doen.

• De oudercommissie het hele jaar door bezig is met het organiseren van activiteiten.

• De oudercommissie o.a. de volgende activiteiten (mede)organiseert:

• Kinderboekenweek

• Sinterklaas

• Kerst

• Carnaval

• Pasen

• Fancy Fair

• Schoolreis

• Talentenjacht

• De oudercommissie de ouderbijdrage gebruikt voor:
      • Versieringen; slingers, raamstickers, tafelkleden, servetten etc. (kinderboekenweek, kerst, Pasen etc)

• Versnaperingen; drinken, snoepje etc.

• Cadeaus voor 5 december: schoencadeaus, cadeaus groep 1 t/m 4 en surprise cadeaus groep 5 t/m 8, klassencadeau’s.

• Prijzen: Bekers voor de Talentenjacht.

• Inhuren Sinterklaas en Kerstman.

• Extraatjes voor de kinderen bij kerst en Pasen.

• En nog veel meer andere dingen.

• De oudercommissie schoolreisje organiseert, maar dat schoolreisje niet betaald wordt van de ouderbijdrage

• Er voor het schoolreisje een aparte bijdrage gevraagd wordt maar dat de oudercommissie wel een bijdrage schenkt voor wat lekkers op die dag

• De oudercommissie ook wel eens de klassen een bijdrage schenkt om een activiteit te kunnen doen die geld kost. (denk aan schaatsen op de ijsbaan, letterklas etc.

• De oudercommissie uw ouderbijdrage hard nodig heeft om alle activiteiten te kunnen organiseren.

• De oudercommissie staat voor een onvergetelijke schooltijd voor uw kind en daar met veel plezier een steentje aan bijdraagt door het organiseren van leuke activiteiten.

• De oudercommissie buiten het organiseren van de activiteiten óók een boekhouding moet bijhouden en geregeld een vergadering heeft met Wilma Hofmans.

• De oudercommissie (of een deel daarvan) op maandag tot en met woensdag van 8.30 – 9.00 uur altijd in de Hamelink te vinden zijn.

• De oudercommissie open staat voor ideeën.

• U bij klachten, opmerkingen of pluimen over de oudercommissie of over onze activiteiten altijd naar ons toe kan komen.

• De oudercommissie tijdens activiteiten altijd op zoek is naar hulpouders.

• Er in de gang een oudercommissie bord hangt waar wij informatie ophangen.